(MKC és un programa del grup Panorames de cinema)


Escolta'ns en directe!

diumenge, 25 d’abril del 2010

29è MKC... Rafaelos, BSO's i Poltergueist!


Aquí teniu una nova edició de l'MKC de Ràdio Sant Vicenç, després de la desfeta de la setmana passada, en la que ni diumenge ni dimarts el programa va aparèixer per antena... Sort que sempre ens queda el bloc!

Us presentem els col·laboradors habituals des de fa ja una bona colla de programes i les seves seccions, numerades amb l'ABCdari:

A) Los Rafaelos. Dues seccions impepinablement agermanades. Per una banda, s'acaba ("de moment", Rafaelo R. dixit) la sèrie dedicada a les Resonàncies, amb la relació gairebé mística entre "Inland Empire" i "Sunset Boulevard"... Que com és possible reunir Billy Wilder i David Lynch en un sol cometari? La ment lúcidament disparatada de Rafaelo R. us convida a descubrie-ho!

I per una altra, ambdos Rafaelos conjuntament riuen i ens fan riure amb "Kiss meet the Phantoms of the Park (1978)"... Si comenceu a veure la videomuvi no podreu parar fins al final!


Jaume Chavarría ens deleita, un cop més, amb un dels seus anàlisis de la música de les pel·lícules d'un tema que li posem com a repte cada setmana... I com s'en surt! Avui tocava Bette Davis... No us ho perdeu!

Amb Marisol Roldán , la dona del misteri del Baix Llobregat i molt més enllà, iniciem un grup de programes dedicats al fenòmen del Poltergueist... Endevineu amb quina pel·lícula hem començat la secció?



Això és tot per avui... Bon profit de cinema!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada