(MKC és un programa del grup Panorames de cinema)


Escolta'ns en directe!

diumenge, 18 d’abril del 2010

28è MKC amb... Ventura Cases?


Donem fe ja des del títol d'una errada garrafal que ha comès el que us escriu al presentar l'espai de música de pel·lícules de Ventura Pons. Jaume Chavarría ens havia de parlar, sobretot, de Carles Cases... i ja veieu quina combinació més original vaig fer!

Això ha passat a la segona part del programa (programa que, per cert, no s'ha pogut sentir per antena per motius x, y i/o z, però que aquí us deixem sencer perquè el pogueu sentir... i dimarts a les 21 hores passarà en diferit, si tot va bé!).

A la primera part hem tingut al Rafaelo R que ens ha explicat l'íntima relació creativa entre David Cronenberg i William Burroghs, en el segon de tres espais dedicats a les Resonàncies. El mateix Rafaelo R i un altre de Rafaelo, concretament el G, han gaudit i ens han fet gaudir amb les seves impressions i records de la pel·lícula de John Huston "Evasión o Victoria (Victoria, 1981)".

En l'última part del programa, amb Marisol Roldán, la nostra dona del misteri paricular, i (per fi!) amb l'excel·lent col·laboració d'Albert Rodríguez hem tancat la sèrie de tres espais dedicats als Viatges en el temps.

Ah! I al programa vinent, més... Bon profit de cinema!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada