(MKC és un programa del grup Panorames de cinema)


Escolta'ns en directe!

diumenge, 11 d’abril del 2010

27è MKC... Tornem a la "normalitat"!


Efectivament! Després del parèntesi de l'especial dedicat a Maribel Verdú i el descans de la setmana santa, tornen Els Rafaelos i Marisol Roldán... I continúa Jaume Chavarria, és clar!

Rafaelo R. ha iniciat un ciclo de Resonàncies o influències imprevistes d'un autor sobre un altre. Avui John Huston i la subtil però rastrejable traça del director de "Dublinesos (The dead, 1987)" i "Eyes wide shut (1999)"... Quina relació hi ha entre aquestes dues obres pòstumes? Senitu la primera part del programa i ho esbrinareu!

Amb Rafaelo G. ens han fet la crònica cinèfilo-festiva de (atenció!) "Kung-fu y los siete vampiros de oro (The legend of the seven golden vampires, 1974)", fenomenal despropòsit de la Hammer i Shaw Brothers... Diversió garantida!

Jaume Chavarría ens porta la seva tesis setmanan sobre música i cinema. Sentiu com comença parlant sobre el tema de la setmana al bloc Panorames de cinema per acabar centrar-se en un dels grans noms de les bandes sonores: Dimitri Tiomkin.

I la nostra buscadora de respostes, Marisol Roldán, ens porta a fer un ampli recorregut per un bon grapat de pel·lícules sobre viatges en el temps, des de la més grotesca a la més seriosa... Benvinguts al misteri!

No està malament per un sol programa... Bon profit de cinema!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada