(MKC és un programa del grup Panorames de cinema)


Escolta'ns en directe!

diumenge, 17 de gener del 2010

Torna l'MKC... Ja anem pel 16è!


Una setmana més amb tots vosaltres, presentant-vos un altre MKC trufat (mmmmm...) de continguts diversos i amb una plèiade de col·laboradors amb vocació informàtiva i lúdica alhora... Comencem!

Que quin és el començament del programa? Les estrenes, és clar...

Però abans de l'estrenes (com sempre, oi?), la BSO del programa d'aquesta setmana. Com que parlem molt de la Kim Novak, tenim de fons per a les presentacions la música de Pal Joey, un musical teatral i cinematogràfic amb música i lletres dels mítics Rodgers&Hart.

I ara sí, com sempre, les estrenes de divendres passat:


A la secció de Crítiques històriques, Jaume Vidal ens parla d'"El jove Törless (Der junge Törless, 1966)". Aquí teniu una escena del film:


Kim Novak, clar que sí!, és la protagonista de l'Espai Temàtic d'avui. Hem repassat la seva biografia i la seva filmografia, amb uns quants films d'una categoria enorme, sobretot "Vertigen o D'entre els morts (Vertigo, 1958)"...


... i "Picnic (Picnic, 1955)"!


I per acabar (last but not least), l'espai sobre cinema latinoamericà de Nanny, la primera part sobre El cinema a Mèxico. Molt, però que molt interessant...

L'MKC atacarà de nou, la setmana vinent, amb uns espais específicament dedicats al director italià Bernardo Bertolucci... Prepareu-vos!

Bon profit de cinema!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada