(MKC és un programa del grup Panorames de cinema)


Escolta'ns en directe!

dimarts, 15 de desembre del 2009

Ara ja són 12... Col·laboradors i programes!


Efectivament! Compteu si no... (Per ordre alfabètic de 1r cognom) Francesc Aguilar, Rosa Mª Alcalá, Jaume Chavarría, Israel Gordón, Mariola Martínez, Alícia Mendo, Joan Morros, David Muntané, Xesco Ramos, Albert Rodríguez, Luis Rueda, Jaume Vidal.

Impressionant!

I comencem (això no pot canviar!) amb les estrenes:


No us perdeu La secció de l'avi, tot un clàssic de l'MKC. Jaume Vidal, circumstancialment, passa el testimoni de la seva secció a la nostra estimada Alícia, qui glossa el comentari sobre "Yo te saludo, Maria (Je vous salue, Marie; 1985)", de Jean Luc Godard.



Les seccions agermanades de Diàlegs de cinema, de Mariola Martínez, i L'Alícia (Mendo) a través del mirall, avui ens parlen d'"Algo pasa con Mary (There's something about Mary, 1988)", comèdia bàrbara dels germans Farrelly.



Continuem!

El Videoclub, de l'Israel "Da Vinci" Gordón, sobre "Rebeldes del Swing (Swing Kids, 1993)", recomanació cinèfila que no us podeu perdre.

Dins de Clàssics d'avui i de sempre, "Nit a la terra (Night on earth, 1991)", una de les propostes més encisadores d'un dels nostres directors preferits: Jim Jarmusch.


D'aquest mateix director n'hem parlat, entre d'altres, de la seva última pel·lícula: "Els límits del control (The limits of control, 2009)". Aquí us deixem el trailer per si us animeu a veure-la, o per recordar-la si ja l'heu vista:



En la segona intervenció a l'MKC de Jaume Chavarria, el nostre expert en BSO, soundtracks i ost de música clàssica, parlem de les caracterísitiques generals de l'estil d'un gran clàssic de la música: Max Steiner. I, com a il·lustració, ni més ni menys, que el tema de Tara d'"Allò que el vent s'endugué (Gone with the wind, 1939)":


I com a colofó a aquest programa farcit de continguts diversos, a l'espai temàtic del 12è MKC de Ràdio Sant Vicenç, parlem de Lars (von) Trier, boig segons molts crítics i espectadors, tirà d'acord amb algunes de les seves actrius, geni creatiu i inquient pels membres de l'Espai Temàtic de l' MKC de Ràdio Sant Vicenç.



Un cop més us desitgem... Bon profit de cinema!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada